Velkommen til oss

Her finner du informasjon om alt det frivillige som skjer i Vevelstad. Faste og engangs aktiviteter, arrangement, fest, m.m. Vil du gjøre en forskjell? Vil du gjøre noen andre glad? Ta kontakt og bidra med deg selv. Trenger du hjelp til å få gjennomført en aktivitet? Har du en ide som kommer bygda til gode? Lurer du på noe? Ta kontakt.

Aktiviteter

Her finner du informasjon om det vi driver med på sentralen. Klikk for mer info.

Har du lyst å være med på en fritidsaktivitet? Se nede i lista om det er noe du liker. Alle lag og foreninger ønsker nye medlemmer hjertelig velkommen! Også hvis du bare vil komme en gang for å se om dette er noe til deg.

Les mer

Bli med på Gla Dans. En årtig måte å trene på.

Les mer

Gratis og åpen for alle godt voksne, quiz, musikk, underholdning, loddsalg og enkel matservering

Les mer

I Kosta Nada kan du låne utstyr som f.eks. flytevester, skøyter og bilstol. Eller årtige familiespill, pusler, enhjuling og slackline. Du kan også kjøpe deg brukte ting, tang og fine klær.

Les mer

Åpen Kafe. Lyst å strikke, spille brettspill, sjakk og andre spill, annen håndarbeid. Eller bare slå av en prat over en kopp kafe

Les mer

Hva skjer

Dato Kl. Tittel Sted
Ingen kommende hendelser

Nyheter

Bli frivillig

Vi trenger deg som frivillig og alle kan bidra med noe. Si fra her hvis du vil være frivillig, så tar vi kontakt og finner sammen med deg noe du har lyst til å være med på.

Om oss

Ta kontakt eller kom innom for en prat om hva vi kan gjøre for deg og hva du kan gjøre for andre.

2018 © Vevelstad frivilligsentral