EVS-frivillige i Vevelstad

Maey Touw fra Nederland og Liviu Rotaru fra Moldova er to unge EVS-frivillige hvem jobber hos Vevelstad frivilligsentral. European Volunteering Service (EVS) er et internasjonalt frivillighetsprogram finansiert av Erasmus+ programmet.

Hvem er vi?

Jeg er Maey, en 18 år gammel nederlandsk jente. Jeg liker hunder (dyr generelt), musikk, kunst og fotografering. Jeg spiller fiolin og jeg elsker å gå turer. Jeg har jobbet som frivillige på vårt lokale sykehus, ved siden av min forberedende universitetsutdannelse. Nå er jeg klar for et nytt eventyr her i Vevelstad!

Jeg heter Liviu og jeg er 19 år gammel! Jeg sier aldri "Nei" til en utfordring, derfor kommet jeg fra Moldova til Vevelstad. Jeg er filmskaper og har gjort frivillig arbeid de siste 3 årene. Jeg er glad i å reise og lese, og jeg vil gjerne dele min erfaringer med deg!


Hva skal vi gjøre her?

Vi organiserer aktiviteter for og med ungdommene, og barn, i Vevelstad. Vi ønsker å bidra til en positiv utvikling i, og et godt oppvekstmiljø for ungene. Vi oppfordrer lokale ungdommer til å utforske mulighetene med Erasmus+.


Hva er Erasmus+?

Erasmus+ er EUs program for utdanning, opplæring, ungdom og idrett. Programmet samler EUs tidligere programmer innen utdanning, ungdom og idrett til ett integrert program. Norge deltar som programland i Erasmus+ på lik linje med EUs medlemsland. 

Flere nyheter
2020 © Vevelstad frivilligsentral