FORERINGER INNEN FOR MAT, HELSE OG SOSIAL

Aldersgruppe: For alle

Helgeland sopp- og nyttevekstforening

Vi er en forening for utnyttelse av våre nyttevekster og sopp. Foreningens aktiviteter vil være dags- og helgeturer, ekskursjoner, kurs, kartlegginger eller foredrag som faller inn under medlemmenes interesseområde.  Vi håper at du får glede av medlemskapet. Vi har også sakkyndige som kan gjennomføre kontroll av sopp og nyttevekster dere plukker. Klikk for mer info og kontakt Inger Robertsen på telefon 97139371. 

Vevelstad Helselag

Nasjonalforeningen for folkehelsen er en frivillig, humanitær organisasjon med helselag og demensforeninger over hele landet. Våre mål er å fremme folkehelsen, finansiere forskning på hjerte- og karsykdommer og demens, og organisasjonen er interesseorganisasjon for personer med demens og deres pårørende. Bli medlem og delta i fellesskap i helselag og demensforeninger. Klikk for mer info og kontakt Sigrid Vevelstad på telefon 41685299. 

Mandagskafeen 

Vi møtes annenhver uke i  Stuen til  eldreboligene. Her koser vi oss med  kaffe, mat og sosiale aktiviteter. Har du lyst til å være med ta  kontakt med Solbjørg Brox på telefon 91739788. 

Eldrebølgen 

Vevelstads egen pensjonistforening. Vi legger til rette for jevnlige medlemsmøter med god mat og underholdning. Arrangerer bussturer og informerer deg om viktige saker som angår deg. For mer info kontakt Svein Olsen på telefon 91780212. 

2024 © Vevelstad frivilligsentral