Fysisk aktivitet

Har du lyst å være med på en fysisk aktivitet? Se nede i lista om det er noe du liker. Alle lag og foreninger ønsker nye medlemmer hjertelig velkommen! Også hvis du bare vil komme en gang for å se om dette er noe for deg.

Aldersgruppe: For alle

Vevelstad Idrettslag

Her kan du delta på en del forskjellige aktiviteter som fotball, barneidrett for de minste og turn. Tilbudet kan variere fra år til år, så ta gjerne kontakt med laget for informasjon, også når du selv har lyst til å starte en aktivitet som for eksempel volleyball. V.I.L. arrangerer også årlige mailøp og andre aktiviteter.

Visto IL

Ønsker du å delta, eller har du lyst å arrangere sport- og friluftsaktivitet på Stokka/Visthus og omegn ta kontakt med Visto idrettslag.

Hrappur Islandshestklubb

Mulighet for ridetimer, dagsturer og lengre opphold. Trygge islandshester, små grupper. Turer i vakre omgivelser samt undervisning i ridehall.

Barnas turlag Vevelstad

Foreningen er en del av DNT- Helgeland som omfatter Brønnøy, Vega, Vevelstad, Sømna og Bindal. Her finnes mange flotte og varierte turmuligheter for store og små. Ta kontakt med lokallederen på Vevelstad for mer informasjon.

Seniordans - Vevelstad - SVINGOM

Alle kan gjerne bli med på dansen. Det er en veldig koselig måte å trene på. To dyktige instruktører leder hver dans slik at du har det lett for å følge med trinnene. Du behøver ikke å være del av et par. Her danses det både i par, ring, og line. Alt fra tango og salsa til klasiske slagere og rolige viser.

Visten Skytterlag

Her kan du trene på skyting på 100m og 200m avstand. 

Navn
Kontaktperson
Telefon
Vevelstad Idrettslag
Caroline Kleiven
41628363
Visto IL
Kaj Kyleen
46640463
Hrappur Islandshestklubb
Kari Anne B. Andreassen                        
41322388
Barnas turlag Vevelstad                      
Agnethe Aarstrand                        
95826653                        
Seniordans                        
Reidun Enoksen                        
97103047                        
Visten Skytterlag                        
Ken Richard Hansen
91521264
2024 © Vevelstad frivilligsentral